Je wilt gezond zwanger zijn. Daarom is het belangrijk dat – ook voordat je zwanger wordt – je bewust omgaat met je eigen gezondheid. Een zwangerschap vergt namelijk veel energie van het lichaam. Daarnaast verandert er ook veel in je dagelijkse leven wat kan zorgen voor spanningen. Voeding, beweging en de juiste balans tussen stress en ontspanning zijn daarom van groot belang. Homeopathie kan je ondersteunen om jezelf in optimale gezondheid te brengen.

Tijdens de zwangerschap kun je te maken krijgen met allerlei kwaaltjes zoals vermoeidheid, overgeven en obstipatie. Homeopathie is veilig voor jouw en je kindje en daarom vaak een mooi alternatief of aanvulling op een gangbare medische behandeling.

Kraamtijd

Na je zwangerschap en bevalling kan je lichaam vaak een steuntje in de rug gebruiken. Je lichaam heeft namelijk een enorme prestatie geleverd! En omdat je je eigen lichaam en dat van je baby zo min mogelijk wilt belasten met synthetische medicatie vormt een homeopathisch middel vaak een veilige en effectieve oplossing voor kwaaltjes in het kraambed. Er zijn diverse middelen die tijdens en na de bevalling ingezet kunnen worden naast de standaard begeleiding van verloskundige of gynaecoloog. Neem contact op zodat we samen kunnen afstemmen welke mogelijkheden er zijn.