Het eerste consult

Het eerste consult duurt ongeveer 1-1,5 uur. Daarin stel ik allerlei vragen over je gezondheid. Deze vragen zijn nodig om een compleet beeld te vormen van jou als mens. Homeopathie is een holistische geneeswijze waarin de mens als geheel wordt beschouwd. Alle niveaus – fysiek, mentaal en emotioneel – worden erkend en gezien. Op basis van de informatie uit het eerste consult wordt een voor jou passend homeopathisch middel gekozen.

Dit middel krijg je later via de post of wordt direct na het consult meegegeven. Na inname blijven we het reactiepatroon volgen. Hoe dit reactiepatroon is verschilt per persoon: sommige mensen zullen een snelle verbetering merken, anderen zullen langer de tijd nodig hebben om blijvende gezondheidsverbetering te merken.

Na afloop van het eerste consult krijg je ook één of twee tests mee naar huis. Deze voer je eenvoudig zelf uit. De resultaten bespreken we tijdens het tweede consult.

Het tweede consult

Het tweede consult duurt ongeveer een uur. Hierin bespreken we de resultaten van de test(s) en monitoren we de eerste reactie(s) op het homeopathische middel.

De vervolgconsulten

Een normaal vervolgconsult duurt doorgaans 45 minuten tot een uur. We kijken samen naar veranderingen op alle niveaus: mentaal, emotioneel en fysiek. Vaak zijn meerdere homeopathische middelen nodig voor een duurzaam herstel. Tijdens de vervolgconsulten blijven we in contact om jouw gezondheid waar nodig te ondersteunen.