Gezondheid is het gevoel dat dit de mooiste tijd van het jaar is.


Franklin Pierce Adams

 

Homeopathie in Reeuwijk

Kijken naar gezondheid vanuit een breder perspectief

Homeopathie is een waardevolle en natuurlijke geneeswijze om gezond te worden en te blijven. Het is voor jong en oud en voor vele soorten klachten op fysiek, mentaal en emotioneel niveau. Naast de klacht waarmee je komt, wordt ook wie je bent als geheel in kaart gebracht. Een goed gesprek staat centraal. Vandaar dat ik ruim de tijd inplan per consult.

Benieuwd naar wat homeopathie voor jou kan betekenen, neem contact op.


Neem contact op

Homeopathie in Reeuwijk

Heeft u fysieke, mentale en/of emotionele klachten, neem contact op voor een homeopatisch consult. Samen gaan we op zoek naar een passende oplossing.

Eefje Vink

Afspraak maken

Wat is homeopathie?

Homeopathie is een natuurlijke geneeswijze die op een milde en duurzame wijze klachten van kinderen en volwassenen kan verhelpen. Homeopathie kan helpen bij een acute klacht of iets wat al langer speelt. Een homeopaat zoekt voor iedere patiënt een persoonlijk homeopatisch geneesmiddel. Lees Meer...

Nieuws | Homeopathie Reeuwijk

Internship Tanzania - Augustus 2022

Van 10 t/m 28 augustus 2022 volgde ik een internship (stage) bij 'Homeopathy for Health in Africa' in de Kilimanjaro regio, Tanzania, Afrika. Samen met collega’s uit Amerika en Frankrijk. Hier vind je het blog over m'n internship in Tanzania.

Contact opnemen

Route en kaartje

Homeopathie Reeuwijk | Zonnedauw 2, Reeuwijk
0182 - 60 32 81

Voor vragen of het maken van een afspraak kun je ook contact opnemen via het contactformulier
Volg Homeopathie Reeuwijk op Facebook
Leg contact met Eefje op LinkedIn